Interieuradvies

Wanneer is jouw huis, jouw Thuis?

Jouw huis, jouw thuis. Je bent – juist in deze tijd – meer thuis, waardoor het comfort van jouw huis alleen maar belangrijker is geworden. Dus moet het een plek zijn waar je precies kunt doen wat jij wilt, waar jij je volkomen op je gemak voelt. Een plek waar je blij van wordt. Een plek die net zo eigen is als jij bent. Maar hoe realiseer je dat? Met ’t Sfeerhuis, natuurlijk!

Vertel ons wat je wil!

Je hoeft niet alles zelf uit te vinden. Misschien heb je meer een ‘vaag’ idee, zoek je nog naar de juiste inrichting? Je wilt iets anders dan voorheen, iets minder standaard dan ieder ander, maar hoe en wat? Laat ons je ideeën weten. Maak je wensen kenbaar door een ‘moodboard’, met plaatjes uit magazines, met onze folder; maakt niet uit. Zolang wij maar een idee krijgen van wat je wilt, wat je voor ogen hebt, wat jij mooi vindt, waar jij van droomt. Met dit idee van wat jij zoekt – qua stijl, qua kleur en qua uitstraling -, gaan onze stylistes voor jou op zoek naar het juiste (totaal)ontwerp.

Ons Advies voor jou!

Jouw wensen en ideeën zijn voor ons van belang voor het ontwikkelen van jouw thuis; geven onze stylistes sturing. Zodat zij jou, op basis van de wensen en ideeën die jij hebt, kunnen adviseren. We ontwikkelen samen een ontwerp door middel van een materialenplan, en we geven het vorm. 2D, 3D, op maat van jouw huis, zodat jouw ideeën tot leven komen. Zodat je een idee krijgt van hoe het er in jouw huis uit kan zien.

Uitvoering van begin tot eind!

Samen maken we van jouw huis jouw thuis. Daarbij helpen we je graag van begin tot eind. We inspireren, enthousiasmeren, én ontwerpen. Wij maken jouw ideeën zichtbaar. En meer! We zijn er van idee tot uitvoering. Met een vakkundig team van eigen monteurs, die ruime kennis hebben van alle materialen en producten. Samen realiseren wij jouw dromen. Van ‘vaag idee’ tot de plek die jij wilt! ’t Sfeerhuis. Waar anders?!