Durf verder te denken

met 't Sfeerhuis

Maatwerk kasten

Maatwerk in kasten

Denk je net die mooie kast voor de nis op je slaapkamer te hebben gevonden, past hij niet. Balen! En die andere standaardkast past dan weer wel, maar die is zo ‘lelijk’ dat je er meteen een kwastje verf achteraan wilt gooien. Is er dan niets te vinden zoals jij het graag wilt? Natuurlijk wel! De oplossing vind je bij ‘t Sfeerhuis aan de Zambonistraat in Kampen. Daar maken ze jouw ideale kast gewoon op maat. Dat is goed nieuws voor de klant, want die hoeft met minder geen genoegen te nemen. ’t Sfeerhuis biedt kasten van diverse leveranciers, die stuk voor stuk vooroplopen en blijvend innoveren. Mooie en kwalitatief hoogstaande producten. Daar zitten standaardkasten bij die bij menigeen prima voldoen. Maar ook als je net iets anders wilt, horen we dat graag. En wil je de kasten liever niet zelf in elkaar zetten, dan is dat geen enkel probleem. Dat doen onze monteurs graag voor je.

Stel je kast samen

Maatwerk kast

Wilt u uw woning stijlvol inrichten? Onze maatwerk kasten van kan je naar eigen inzicht en een eigen karakter inrichten. Deze kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een juiste sfeer in een mooie setting. De kasten zijn stijlvol vormgegeven. Het ontwerp is tot in detail verzorgd. De spanning in contrasten van de […]

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over ons

’t Sfeerhuis biedt woongenot van de bovenste plank. Maatwerk. We inspireren je graag met onze bijzondere collecties. Meubels, kasten, wanddecoratie, gordijnen en nog zoveel meer. ’t Sfeerhuis heeft het. Maar: neem geen genoegen met wat je in onze showroom ziet! Laat je inspireren en creëer samen met ons jouw (t)huis.

Lees meer