Kom langs voor

persoonlijk advies

op maat

Pijlers

’t Sfeerhuis beschikt over deskundige medewerkers; stuk voor stuk medewerkers die onze klanten op creatieve wijze bijstaan in het creëren van hun sfeervolle (t)huis. Hun tomeloze inzet en persoonlijke aandacht staat garant voor tevreden klanten. ’t Sfeerhuis biedt voor ieder budget het mooiste woongenot. 

‘T SFEERHUIS – DE BESTE

Een nieuwe vloer, pvc, hout, tapijt of het ecologisch vriendelijke marmoleum; ’t Sfeerhuis heeft het allemaal. En meer. Denk aan raamdecoratie, (exclusief) behang, muurverf… Stap vandaag nog ’t Sfeerhuis in Kampen binnen en er gaat een wereld aan styling en woongenot voor je open. Scherpe aanbiedingen, exclusieve designs, we hebben het allemaal. En wat we niet hebben, kunnen we leveren, of op maat voor je maken. Kasten, tafels, stoelen, maar ook je heerlijke bank; we maken het op maat, we maken het volgens jouw idee. En weet je nog niet exact wat je wilt, en heb je interieuradvies nodig, ook dan helpen we je graag. Onze stylistes gaan graag met je om de tafel zitten, halen je woonwensen en -verlangens naar boven en ontwerpen samen met jou jouw ideale woonkamer/huis. Bij ’t Sfeerhuis krijg je advies en denken we mee over de juiste interieurkeuzes. Ook het opmeten kun je aan de vakmensen van ’t Sfeerhuis overlaten. Net als het plaatsen, behangen, schilderen, et cetera. ’t Sfeerhuis. Makkelijker kunnen we het zeker maken. En mooier!

‘T SFEERHUIS – ONZE COLLECTIE

Gordijnen, verf, behang, vloeren en raamdecoratie; je vindt het allemaal bij ’t Sfeerhuis in Kampen. Want wij weten als geen ander hoe je van je huis een sfeervol thuis kunt maken. Met sprankelende, frisse interieurideeën, met de eigen collecties van ’t Sfeerhuis. Tijdloos of volgens de laatste modetrends. Bij ons kun je alle kanten op. Voor de beste kwaliteit, maar ook voor een zacht prijsje. Laat je verrassen en inspireren. Welkom! 

‘T SFEERHUIS – ONZE SERVICE

Bij het ontwerpen van jouw droominterieur komt best veel kijken. Van een nieuw bankstel tot de keuze van raamdecoratie, van een inbouwkast tot plissé gordijnen op maat. Eenmaal de keuze gemaakt? Dan komt de ware uitdaging pas echt. De realisatie; de montage. Want laten we eerlijk zijn: we zijn niet allemaal geboren als doe-het-zelvers. Bij ’t Sfeerhuis wel. Wij adviseren, ontwerpen en verkopen niet alleen, maar monteren, leggen, plaatsen, schilderen of behangen alles net zo graag voor je. Voor een gegarandeerd mooi eindresultaat, zonder zorgen. Vakwerk. 

‘T SFEERHUIS – VAKSPECIALIST

Bij ’t Sfeerhuis werken ervaren vakmensen en woonprofessionals. Daarmee bedienen we zowel de particuliere, als de zakelijke markt. We zijn een vakspecialist bij uitstek. We bieden een groot assortiment aan vloeren – denk bijvoorbeeld aan PVC, marmoleum, laminaat. Bij ’t Sfeerhuis vind je altijd een vloer die het beste bij jou past. Een vloer die we graag voor je leggen. Net zoals we ook de buitenzonwering voor je aanbrengen. Op zoek naar raamdecoratie? In betweens, duo- of rolgordijnen, jaloezieën of plissé gordijnen? We vertellen je graag wat het beste bij jouw huis past en vragen onze vakmannen om het aansluitend voor je te monteren. Gemak dient de mens. 

‘T SFEERHUIS – SPECIALITEIT

Een prettig (t)huis is comfortabel en gezellig; een plek waar je je lekker voelt. Jouw plek. Jouw stijl. Wij denken en ontwerpen graag met je mee. Bij ons kun je terecht voor standaardproducten, maar ook voor ‘anders dan anders’; voor als je een eigen stempel op het eigen (t)huis wil drukken. Bijvoorbeeld voor die op maat gemaakte inbouwkast, of voor binnendeuren geheel in stijl met de rest van je interieur. ‘t Sfeerhuis is je op alle vlakken graag van dienst. Betrouwbaar, vakkundig én betaalbaar. Al meer dan dertig jaar.