Durf verder te denken

met 't Sfeerhuis

Verlichting

Verlichting kan de sfeer in je huis maken of breken. Heb je alles nieuw; vloer, wand, meubels, tapijt, accessoires, maar als dan ’s avonds het licht aangaat, denk je: ach nee, dit is het nét niet! Dan is ineens alle sfeer verdwenen. Steek daarom eens je licht op bij ’t Sfeerhuis Kampen.

De showroom van ’t Sfeerhuis biedt een breed assortiment aan – standaard – lampen. En wat er niet is, kan worden besteld. Of desgewenst op maat worden gemaakt. Naast de keuze voor het armatuur – zeg maar ‘de verpakking van de lamp’, of het ‘design’ -, is ook de keuze van de uiteindelijke lichtbron van belang. Halogeen, LED, spaarlampen; kleurig, helder; al dan niet dimbaar… de keuze is immens. Onze adviseurs helpen je graag.

We maken graag een maatwerkproduct, waarbij we heel erg creatief meedenken met de ruimte die gebruikt gaat worden. Moet er verlichting zijn omdat er gewerkt moet worden? Is het een plek waar je een boek leest? Iedere specifieke soort verlichting roept weer een hele andere sfeer op. De medewerkers van ’t Sfeerhuis kunnen aan de hand van de wensen van de bewoners een ‘lichtplan’ maken en de verlichting perfect afstemmen op de wens van de klant. Daarmee is het vinden van de juiste verlichting ineens heel wat anders dan alleen maar even kijken of een model lamp al dan niet ‘leuk’ is voor in je huis.

Kom gerust langs

Verlichting 1

Curabitur blandit tempus porttitor. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Titel van dit product Soluptae invendam venisque ra si tem quatum ea simaio incte aute re invenis dendanturis etur. Quiaerf erumquam ipicimo lectur, is doluptat ra que eum eni tem. Titel van dit product Soluptae invendam venisque […]

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over ons

’t Sfeerhuis biedt woongenot van de bovenste plank. Maatwerk. We inspireren je graag met onze bijzondere collecties. Meubels, kasten, wanddecoratie, gordijnen en nog zoveel meer. ’t Sfeerhuis heeft het. Maar: neem geen genoegen met wat je in onze showroom ziet! Laat je inspireren en creëer samen met ons jouw (t)huis.

Lees meer